الكمية تكفي من أربعة أشخاص الى خمسة
Cooking time is half an hour
The quantity is enough for four to five people
The quantity is enough for four to five people
كوب ونصف دقيق
كوب ونصف سكر
ربع كوب زبدة
بيضتين
ملعقة صغيرة بايكينجغ باودر
كوب حليب سائل
ثلاث ارباع كوب بودرة الكاكاو غير محلّى
ثلاث ارباع ملعقة كبيرة فانيلا
نصف ملعقة صغيرة ملح
A cup and a half of flour
A cup and a half of sugar
A quarter cup of butter Two eggs
A small spoon of baking powder
A cup of liquid milk
Three-quarters of a cup of unsweetened cocoa powder
Three quarters of a tablespoon of vanilla
Half a teaspoon of salt
في وعاء نمزج الدقيق والكاكاو والملح والبايكينج باودر و نتركهم جانباً.
في وعاء الخفق، نمزج الزبدة مع السكر حتى يصبح القوام كريميا،
نضيف البيض بالتدريج ثم الفانيلا مع استمرار الخلط.
نضيف خليط الدقيق بالدريج أثناء الخفق، ثم الحليب و نستمر في التقليب حتى يصبح الخليط متجانساً.
نسكب الخليط في صينية مغطاة بورق كب كيك ثم نخبزها في الفرن على درجة حرارة 175 لمدة 15 دقيقة أو حتى النضج.
تزين بالشوكولاه الجاهزة وقليلًا من البيسكويت والحلويات الملونه وتقدم
In a bowl, mix the flour, cocoa, salt and baking powder and leave them aside. In a mixing bowl, mix butter and sugar until creamy. Add the eggs gradually, then the vanilla while mixing. Add the flour mixture in steps while whisking, then the milk and continue stirring until the mixture becomes homogeneous. Pour the mixture into a tray covered with cupcake paper and bake in the oven at 175 degrees for 15 minutes or until done. Decorate with ready-made chocolate, a few biscuits and colored sweets and serve
التعديل الأخير: